Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/kodentr/public_html/core/lib/cls_ft.php on line 253
Kodent

Legújabb szolgáltatásainkról

Hatalmas költséggel de sikerült beszereznünk egy legújabb generációs sebészi dióda lézert. Hogy mire jó ez a fogászatban ? Hát ezzel lehet a leg hatákonyabban fogfehéríteni, fogágybetegséget kezelni, gyökérkezelést végezni, műtéteket, fognyaki érzékenységet kezelni, a lágylézer funkciója révén pedig elősegíti a sebgyógyulást, csökkenti az ődémát, stb. És mindezt fájdalom mentesen és egy szikra vérzés nélkül.

Az internet tele van ezzel kapcsolatos cikekkel. Ime egy a sok közül ahonnan lehet tájékozódni: www.ectoderma.hu/friss-h-rek/betegt-j-koztat-anyagok.html

Na de ezzel még nincs vége: működésbe helyeztük a Kodak gyártmányú fogászati röntgen gépünket. Ami az új benne, hogy a felvételt nem a klasszikus filmre készíti, hanem digitális szenzort használ. Előnye, hogy a szenzor magas érzékenysége miatt a röntgen dózist egy tízedére lehet csökkenteni, ami biza nem kis dolog a beteg szempontjából. A felvételeket a  géppel kapott szoftver segítségével el lehet raktározni, különböző képmódosító eljárásokat, nagyításokat, méréseket lehet végezni. Egyszóval nagyon jó. Az ára soha nem fog megtérülni, de munkánkban rengeteget segít. Például helyes gyökérkezelést csak röntgen ellenörzés mellett lehet kivitelezni.